Informasjon om oss.

Stupetårnet Eiendomsutleie AS er et Hamar basert selskap som driver med utleie til både næring og private. Selskapet ble stiftet i 2017 og har hatt en betydelig vekst etter det. Vi leier ut mye til studenter, og har mye sentralt i Hamar for de som ønsker å bo nære skolen og sentrum. Selskapet har også noen eiendommer i Elverum som er lokalisert nære Høgskolen der.

Stupetårnet Eiendomsutleie har 2 fast ansatte som betjener våre leietakere på fulltid. Dette gjør at kunder som leier hos oss kan være trygge på rask svartid og god service. Vi er opptatt av at du som kunde skal bli tatt godt vare på og føler at du får det du betaler for.


Ofte stilte spørsmål

Nedenfor finner du en oversikt over spørsmål vi får ofte. Vi har prøvd å dekke spørsmål fra flere temaer, men dersom du ikke finner svaret du leter etter kan du kontakte oss på kontakt@stupetaarnet-eiendom.no. Husk at du kan også nå oss på telefon ved å trykke på knappen øverst til høyre i navigasjonen.

Hva er Stupetårnet Eiendomsutleie?

Vi er et Hamar basert utleieselskap som driver med utleie av eiendommer til privat og næring.

Hvor mye depositum må jeg ut med?

Vi operer ikke med depositum. Hos Stupetårnet Eiendomsutleie betaler du på forskudd før du flytter inn.

Hvordan betaler jeg?

Hos oss betaler du en gang i måneden  på den datoen du ønsker selv. Vi foreslår avtalegiro, men selvsagt er også Vipps eller «vanlig»  regning mulig.